Zonnepanelen Woerden - Homan Solar - voor al uw zonnepanelen

Zonnepanelen Woerden

Professionele zonnepanelen

Homan

Solar

Zonnepanelen Woerden

Wilt u uw woning in Woerden voorzien van zonnepanelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kiest u voor het aanleggen van zonnepanelen, dan bent u niet alleen goed bezig voor het milieu en klimaat. Ook is het beter voor uw eigen portemonnee. U bespaart namelijk op uw energierekening. Op deze manier heeft u uw zonnepanelen binnen enkele jaren terug verdiend. Zonnepanelen koopt u niet zomaar. Het aanschaffen zonnepanelen is een grote investering. Het terug verdienen van zonnepanelen kost tijd. Bij Homan Solar leggen we u graag uit wat het voor u oplevert wanneer u begint aan zonnepanelen. 

 


De opbrengsten 

Homan Solar kijkt graag voor u wat het aanschaffen van zonnepanelen u oplevert. Zowel de kosten voor de panelen als de verwachten opbrengst in kWh per jaar. U heeft keuze uit verschillende soorten zonnepanelen. Uiteraard zijn niet alle zonnepanelen het zelfde. Kiest u voor hoogwaardige panelen dan zorgt elk straaltje zon direct voor besparing op uw energierekening. Het bepalen van de opbrengt van zonnepanelen op lange termijn is vaak lastig. U kunt het als volgt bekijken: de winst van zonnepanelen die gericht zijn op het zuiden is te vergelijken met een rente van 4,0 procent op uw spaarrekening. Staan uw zonnepanelen gericht op het oosten of westen, dan is dit ongeveer 3,1 procent. 

Waar moet u op letten? 

Wilt u zonnepanelen aanschaffen dan is het belangrijk om van tevoren naar een aantal zaken te kijken. Hieronder leggen wij uit waar u op moet letten.  

  • Geschiktheid van het dak: Is uw dak geschikt voor zonnepanelen? Woont u in een omgeving met veel bomen? Dan zijn zonnepanelen niet gunstig voor u. Ook wanneer u een rieten dak heeft zijn zonnepanelen niet verstandig. 
  • Energiebehoefte: Hoeveel zonnepanelen heeft uw dak nodig? Om inzicht hierop te krijgen moet u uw energiebehoefte in kaart brengen. U kunt dit doen door erachter te komen wat uw stroomverbruik is. Gemiddeld kunt u zo 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden verwekken met 10 zonnepanelen.
  • Locatie: Uiteraard wilt u een zo hoog mogelijk rendement behalen bij de aanschaf van zonnepanelen. U kunt dit onder andere doen door uw zonnepanelen de juiste ligging te geven. Wanneer er ook maar één paneel minder zon vangt door schaduw, zal de rest minder opleveren. Het is daarom erg belangrijk om de locatie te bepalen voordat u werkelijk voor zonnepanelen kiest.
  • Subsidiemogelijkheden: Sommige gemeente bieden een subsidieregeling voor zonnepanelen. Kijk daarom eerst wat uw gemeente  te bieden heeft. In Nederland is er geen landelijk aankoopsubsidie, maar wel kunt u de btw terugvragen over uw investering.


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

De zonnepanelen van Homan Solar worden vakkundig en snel geplaatst.  Naast dat wij vele mensen hebben blij gemaakt in de regio Woerden zijn wij ook actief in de regio Utrecht, Amsterdam, Amstelland en omstreken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunnen we alle mogelijkheden bespreken.


Contact opnemen

Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl