Zonnepanelen Vinkeveen - Homan Solar: voor al uw zonnepanelen

Zonnepanelen Vinkeveen

Vakkundig en professioneel geplaatst

Homan

Solar

Zonnepanelen Vinkeveen

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Vinkeveen? Bij Homan Solar bent u aan het juiste adres! Het is erg verstandig om te kiezen voor zonnepanelen. Naast dat het bijdraagt aan het klimaat en een beter milieu, is het ook erg interessant voor uw portemonnee. Zodra de zon begint te schijnen, gebruikt u energie die uw panelen zullen opwekken. Op deze manier bespaart u op de energierekening en verdient u de zonnepanelen in enkele jaren weer terug. 

Het kopen van zonnepanelen is natuurlijk niet iets wat u zomaar doet. Het is een investering die tijd kost om het terug te verdienen. Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten wanneer u zonnepanelen gaat aanschaffen. We leggen dat hieronder voor je uit. 


Waar moet u op letten? 

 • Geschiktheid van het dak: Allereerst moet u onderzoeken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Een dak is ongeschikt wanneer er veel schaduw is door bijvoorbeeld bomen. Een ander dak dat ook niet geschikt is, is een rieten dak.
 • Energiebehoefte: Zodra u weet of uw dak geschikt is, moet u bekijken hoeveel zonnepanelen er op uw dak nodig zijn. De eerste stap is daarom de energiebehoefte in kaart brengen. Dit kan gedaan worden door te bepalen wat uw stroomverbruik is. U kunt gemiddeld zo 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden opwekken met 10 zonnepanelen. 
 • Locatie: Om ervoor te zorgen dat u een zo hoog mogelijk rendement behaalt wanneer u zonnepanelen aanschaft, is het belangrijk dat de zonnepanelen de beste ligging hebben. Zodra één paneel minder zon vangt door schaduw, zal de rest wat minder opleveren. Daarom is het essentieel om de locatie en de ligging te bepalen voordat u daadwerkelijk voor zonnepanelen kiest. 
 • Subsidiemogelijkheden: Een voordeel is dat sommige gemeenten een subsidieregeling hebben voor zonnepanelen. In Nederland is er geen landelijke aankoopsubsidie. Wel kunt u de btw terugvragen over uw investering. Laat u informeren bij uw gemeente welke mogelijkheden er zijn voor het aanschaffen van zonnepanelen. 

CO2-WINST 

Naast dat zonnepanelen geld opleveren, besparen ze ook een hoop CO2-uitstoot. Met grijs stroom van het net wordt er 475 gram CO2 uitgestoten per kWh. Heeft u 10 zonnepanelen, dan voorkomt u al 1.400 kg CO2 per jaar! 

ZONNEPANELEN KOPEN BIJ HOMAN SOLAR? 

Bij Homan Solar is er keuze uit twee pakketten. Het High Power pakket en het Premium Power pakket . Het Premium Power pakket bevat 10 full black zonnepanelen van 345 WP. Dit pakket bedraagt €4.099,-. En het High Power pakket bestaat uit 10 full black zonnepanelen van 380 WP. Dit pakket kost €4.399,-. Wilt u meer informatie over deze pakketten lees hier. 


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

Kies voor zonnepanelen van Homan Solar. U profiteert van duurzame energie en draagt bij aan een beter milieu. Wij hebben vele mensen blij mogen maken met zonnepanelen in Vinkeveen en doen dit ook graag voor u! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen helpen. Wij zijn actief in de regio Aalsmeer, Mijdrecht, Amstelland en omstreken. 


Vraag een offerte aan

Wilt u uw bedrijf of huis voorzien van zonnepanelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit doet u door hieronder uw gegevens in te vullen. Wij nemen snel contact met u op!  


  Homan Solar BV

  Handelsweg 6
  3641 RC Mijdrecht

  T +31(0) 297 28 21 21
  E. solar@homan.nl