Zonnepanelen Utrecht - Homan Solar: voor al uw zonnepanelen

Zonnepanelen utrecht

Professionele zonnepanelen

Homan

Solar

Zonnepanelen Utrecht

Woont u in Utrecht en wilt u uw woning voorzien van zonnepanelen? Dan bent u bij Homan Solar aan het juiste adres! Het aanleggen van zonnepanelen is niet alleen beter voor het milieu en het klimaat, maar zonnepanelen zijn ook beter voor uw eigen portemonnee. U gebruikt energie die de panelen zullen opwekken wanneer de zon begint te schijnen. Zo kunt u besparen op uw energiekosten en verdient u de zonnepanelen binnen enkele jaren weer terug.  

Het aankopen van zonnepanelen is niet iets wat u zomaar doet. Het overgaan op zonnepanelen is een grote investering. Het terug verdienen van deze investering kost ook tijd. Wij leggen graag uit wat het voor u oplevert als u kiest voor zonnepanelen.


De opbrengsten 

Homan Solar berekent graag wat het aanschaffen van zonnepanelen u oplevert. We berekenen evenzeer de kosten voor de panelen als de verwachte opbrengst in kWh per jaar. Er zijn allerlei zonnepanelen en hier zitten natuurlijk ook verschillen in. Wanneer u kiest voor hoogwaardige zonnepanelen zorgt elk straaltje zon gelijk voor besparing op uw energierekening. Het bepalen van wat de zonnepanelen opleveren op lange termijn kan lastig zijn. U kunt het als volgt waarnemen: de winst van zonnepanelen die gericht zijn op het zuiden is te vergelijken met een rente van 4,0 procent op uw spaarrekening. Staan uw zonnepanelen gericht op het oosten of westen, dan is dit ongeveer 3,1 procent.  

Waar moet u op letten? 

Wilt u zonnepanelen aanschaffen dan is het belangrijk om van te voren naar een aantal zaken te kijken. Wij leggen hieronder uit waarop u moet letten.

  • Geschiktheid van het dak: Is het dak geschikt voor zonnepanelen? Stel u heeft veel schaduw door veel bomen in uw omgeving, dan zijn zonnepanelen niet gunstig. Wanneer u een rieten dak heeft zijn zonnepanelen ook niet geschikt.
  • Energiebehoefte: Hoeveel zonnepanelen heeft uw dak nodig? Hiervoor moet u uw energiebehoefte in kaart brengen. U kunt dit doen door vast te stellen wat uw stroomverbruik is. U kunt gemiddeld zo 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden opwekken met 10 zonnepanelen.
  • Locatie: Uiteraard wilt u een zo hoog mogelijk rendement behalen bij de aanschaf van zonnepanelen. Dit kunt u bereiken door uw zonnepanelen de juiste ligging te geven. Zodra één paneel minder zon vangt door schaduw, zal de rest wat minder opleveren. Daarom is het essentieel om de locatie te bepalen voordat u werkelijk voor zonnepanelen kiest.
  • Subsidiemogelijkheden:  Enkele gemeenten bieden een subsidieregeling voor zonnepanelen. Daarom kunt u kijken wat uw gemeente te bieden heeft. In Nederland is er geen landelijk aankoopsubsidie. U kunt wel de btw terugvragen over uw investering.


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

De zonnepanelen van Homan Solar worden professioneel en snel geplaatst. Op deze manier profiteert u van een duurzame energie en draagt u bij aan een beter milieu. Naast dat wij vele mensen hebben blij gemaakt in de regio Utrecht zijn wij ook actief in de regio Aalsmeer, Mijdrecht, Amstelland en omstreken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.


Contact opnemen

Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl