Zonnepanelen Uithoorn - Homan Solar voor al uw zonnepanelen

Zonnepanelen Uithoorn

Professionele zonnepanelen

Homan

Solar

Zonnepanelen Uithoorn

Wilt u uw woning in Uithoorn voorzien van zonnepanelen? Dan bent u bij Homan Solar aan het juiste adres! Wanneer u kiest voor het aanleggen van zonnepanelen bent u niet alleen goed bezig voor een beter milieu en klimaat, ook is het beter voor uw eigen portemonnee. Zo kunt u besparen op uw energierekening en verdient u de zonnepanelen binnen enkele jaren weer terug.

Zonnepanelen aanschaffen is niet iets wat u zomaar doet. Het overgaan op zonnepanelen is een grote investering. De investering terugverdienen kost tijd. Homan Solar legt u graag uit wat het voor u oplevert wanneer u begint aan zonnepanelen.


De opbrengsten 

Homan Solar berekent graag wat het aanschaffen van zonnepanelen voor u oplevert. Zowel de kosten voor de panelen als de verwachten opbrengst in kWh per jaar. Er is keuze uit diverse zonnepanelen. Hier zitten uiteraard ook verschillen in. Wanneer u kiest voor hoogwaardige zonnepanelen zorgt elk straaltje zon direct voor besparing op uw energierekening. Het bepalen van de opbrengst van zonnepanelen op lange termijn kan lastig zijn. U kunt het als volgt bekijken: de winst van zonnepanelen die gericht zijn op het zuiden is te vergelijken met een rente van 4,0 procent op uw spaarrekening. Staan uw zonnepanelen gericht op het oosten of westen, dan is dit ongeveer 3,1 procent. 

Waar moet u op letten? 

Wilt u zonnepanelen aanschaffen dan is het belangrijk om van tevoren naar een aantal zaken te kijken. Hieronder leggen wij uit waar u op moet letten.  

  • Geschiktheid van het dak: Is het dak geschikt voor zonnepanelen? Wanneer u door veel bomen in uw omgeving schaduw heeft zijn zonnepanelen niet gunstig voor u. Stel u heeft een rieten dak dan zijn zonnepanelen ook niet geschikt.
  • Energiebehoefte: Hoeveel zonnepanelen heeft uw dak nodig? Hiervoor moet u uw energiebehoefte in kaart brengen. U kunt dit doen door vast te kijken wat uw stroomverbruik is. U kunt gemiddeld zo 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden verwekken met 10 zonnepanelen.
  • Locatie: Uiteraard wilt u een zo hoog mogelijk rendement behalen bij de aanschaf van zonnepanelen. U kunt dit bereiken door uw zonnepanelen de juiste ligging te geven. Wanneer er één paneel minder zon vangt door schaduw, zal de rest wat minder opleveren. Het is daarom essentieel om de locatie te bepalen voordat u werkelijk voor zonnepanelen kiest.
  • Subsidiemogelijkheden: Enkele gemeenten bieden een subsidieregeling voor zonnepanelen. U kunt daarom kijken wat uw gemeente te bieden heeft. In Nederland is er geen landelijk aankoopsubsidie, maar wel kunt u de btw terugvragen over uw investering.


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

De zonnepanelen van Homan Solar worden professioneel en vakkundig geplaatst. Op deze manier draagt u bij aan een beter milieu en profiteert u van duurzame energie. Naast dat wij vele mensen hebben blij gemaakt in de regio Uithoorn zijn wij ook actief in de regio Utrecht, Amsterdam, Amstelland en omstreken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunnen we alle mogelijkheden bespreken.


Contact opnemen

Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl