Zonnepanelen laten plaatsen, zo werkt dat - Homan Solar

Zonnepanelen plaatsen

Het aanleggen van zonnepanelen is eigenlijk zo geregeld

Homan

Solar

Homan Solar, de installateur voor uw zonnepanelen

Met zonnepanelen op het dak profiteert u van duurzame energie en draagt u bij aan een beter milieu. En deze energiebron verdient zichzelf gewoon terug. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is contact opnemen met Homan Solar, de installateur van zonnepanelen in de regio Mijdrecht, Aalsmeer, Amstelland en omstreken. Wij zorgen voor een snelle offerte en, na akkoord, voor een snelle installatie.

Zonnepanelen laten plaatsen? Dat werkt zo:
1

U neemt contact op met Homan Solar

Heeft u interesse in zonnepanelen? Dan schakelt u natuurlijk Homan Solar is. Bel, mail of app ons met de volgende informatie:

  • Adres + postcode
  • Telefoonnummer en e-mailadres
  • Foto van uw digitale meter (de slimme meter)
  • Het verbruik per jaar (of een schatting)
2

Berekening van uw terugverdientijd

Met deze gegevens kunnen wij een nauwkeurige berekening maken wat uw terugverdientijd zal zijn.

3

Situatie opnemen op locatie

Indien nodig komen we volgens afspraak bij u langs om de situatie ter plekke op te nemen.

4

U ontvangt een vrijblijvende offerte

Met alle informatie die we nu hebben verzameld, maken we voor u een gedetailleerde offerte. Deze bespreken we vervolgens met u zodat u precies weet wat u kunt verwachten van de werkzaamheden, de kosten en natuurlijk de opbrengsten.

5

Werkzaamheden inplannen

Gaat u met de offerte akkoord? Dan plannen we de werkzaamheden in. Onze planner neemt dan contact met u op om een plaatsingsdatum af te spreken.

6

Zonnepanelen plaatsen

Conform afspraak plaatsen we de zonnepanelen en zorgen we voor een vakkundige afwerking van de installatie in de meterkast.

7

Oplevering installatie.

Na plaatsing van de panelen leveren we de gehele installatie werkend op en leggen we de werking ervan duidelijk aan u uit.

8

Zonne-energie opwekken

Zodra de panelen geplaatst zijn, begint het opwekken van zonne-energie. Uw rendement kunt u vanaf dan constant bijhouden in de handige app. Tenslotte ontvangt u van ons de factuur.

Aantal zonnepanelen en de terugverdientijd?

Hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Dat bepalen wij met software. Vervolgens maken we de nodige berekeningen om onder meer de terugverdientijd te kunnen bepalen. En zijn er nog vragen? Dan nemen we contact met u op of we komen langs op locatie om de situatie ter plekke op te nemen en zaken af te stemmen.

Vrijblijvende offerte

Met alle verzamelde informatie maken we vervolgens een passende en vrijblijvende offerte. Heeft u daar nog vragen over, dan zijn wij er om alles met u door te nemen. Geeft u akkoord, dan bevestigen we de opdracht en plannen we de montage van de zonnepanelen in.

Handige app voor uw zonne-energie

Zodra de zonnepanelen op uw dak liggen en de installatie is opgeleverd, kunt u in een handige app het rendement van uw zonnepanelen zien. Daarin staat namelijk hoeveel kWh, ofwel zonne-energie, u heeft opgewekt. En hoeveel u dus heeft bespaard! Laat de zon maar komen!

UW Voordelen

Serieuze besparing op je energiekosten

Je rendement is middels een app direct inzichtelijk

Waarde vermeerdering van je woning

Snel een offerte, snel geïnstalleerd

Offerte aanvragen
Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl