Zonnepanelen plaatsen op dak - Homan Solar

Zonnepanelen plaatsen op dak

Professioneel en vakkundig door Homan Solar

Homan

Solar

Zonnepanelen plaatsen op uw dak? Zo werkt het:

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw dak? U kunt contact opnemen met Homan Solar! Wij zorgen ervoor dat we met een aantal gegevens een nauwkeurige berekening kunnen maken van wat uw terugverdientijd zal zijn zodra u kiest voor zonnepanelen. Wanneer het nodig is, komen wij ook graag langs op locatie om alles ter plekke te bespreken. Vervolgens kunnen we een passende offerte voor u maken. Na plaatsing leveren we de gehele installatie werkend op en leggen we alles aan u uit hoe het werkt. U wekt zonne-energie op zodra de panelen geplaatst zijn. Vanaf dat moment kunt u ook uw rendement bijhouden in de app. Tot slot ontvangt u van ons de factuur. Als u een gedetailleerd stappenplan wilt, klik dan hier


Aantal zonnepanelen en de terugverdientijd?

U wilt vast weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen. Homan solar beschikt over een software die dat eenvoudig kan bepalen. Dan gaan we aan de slag om de nodige berekeningen, zoals de terugverdientijd te kunnen vaststellen. Wij nemen contact met u op of komen langs op de locatie om zaken af te stemmen indien nodig. 


Vrijblijvende offerte

Zodra alle nodige informatie verzameld is, maken we een vrijblijvende en passende offerte voor u. Wij nemen graag alles met u door zodat het voor u ook allemaal duidelijk is. Bij akkoord, bevestigen we de opdracht en plannen we de installatie van de zonnepanelen in. 


Handige app voor uw zonne-energie

Wist u dat u uw rendement kan bijhouden met een handige app? Zodra de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, wekken ze energie op en gaat de app ook in werking. Hierin kunt u onder andere terugvinden hoeveel kWh, ofwel zonne-energie u heeft opgewekt. Daarnaast kunt u ook zien hoeveel u heeft bespaard. De zon kan nu komen!


Contact

Wilt u meer weten over zonnepanelen plaatsen op uw dak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of klik op onderstaande button voor een offerte aanvraag. 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen voor de zaak?

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen op het dak van uw bedrijf geplaatst kunnen worden? Wat u dit oplevert aan kWh en aan energiebesparing? En waarvoor u de zonne-energie in het bedrijf kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan de mogelijkheden en maken graag een vrijblijvende offerte voor de zonnepanelen voor uw zaak.

Neem contact met ons op voor zakelijke zonnepanelen Meer over zakelijke zonnepanelen OF BEL +31(0) 297 28 21 21
Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl