Zonnepanelen offerte: wat is de prijs? - Homan Solar

Zonnepanelen offerte

Vraag om een vrijblijvende offerte op maat

Homan

Solar

Zonnepanelen offerte aanvragen

Bent u van plan om zonnepanelen aan te schaffen? Het kopen van panelen lijkt een hele investering waardoor het niet iets is wat je zomaar doet. Toch zult u merken dat door het opwekken van uw eigen zonne-energie uw energierekening een stuk lager wordt. Bovendien draagt u zo een steentje bij aan een beter milieu. De prijs van zonnepanelen is afhankelijk van diverse factoren, bijvoorbeeld van hoeveel panelen u nodig heeft. Daarnaast bent u vast ook benieuwd wat het u precies gaat opleveren. Homan Solar berekent voor u niet alleen wat de totale kosten gaan zijn, maar ook welke opbrengst in kWh per jaar u kunt verwachten! Kunt u niet wachten om uw eigen zonne-energie op te wekken? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan voor uw zonnepanelen! 


Waar moet u op letten bij de aanschaf van zonnepanelen ?

  • Geschiktheid van uw dak: Voordat u besluit om zonnepanelen aan te schaffen, is het belangrijk dat u weet of uw dak hier wel geschikt voor is. Heeft u bijvoorbeeld een dakkapel die veel ruimte inneemt, dan is het dak ongeschikt. Ook op een rieten dak kunnen geen panelen worden geplaatst. Lees u daarom van te voren goed in.
  • Energiebehoefte: Weet u of uw dak geschikt is, dan is het zaak op te bepalen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Analyseer uw stroomverbruik en bepaal op basis daarvan wat uw energiebehoefte is. Voorbeeld: met tien zonnepanelen kunt u gemiddelde 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden opwekken. 
  • Locatie: Met de aanschaf van zonnepanelen wilt u natuurlijk een zo hoog mogelijk rendement behalen. Hiervoor is de ligging van de panelen zeer van belang. Wist u bijvoorbeeld dat wanneer er slechts op één zonnepaneel minder zon wordt gevangen, het in het geheel minder oplevert? Het is dan ook essentieel om, voor de aankoop de ligging en de locatie van de panalen vast te stellen.
  • Subsidiemogelijkheden: Bij uw gemeente kunt u informeren of er eventuele subsidieregelingen voor zonnepanelen beschikbaar zijn. In Nederland bestaat er geen landelijke aankoop subsidie. Het is wel mogelijk om de btw over uw investering terug te vragen. Hiermee bespaart u al gauw honderden euro’s. Er zijn wel een aantal gunstige leningen op gemeenteniveau, denk aan een duurzaamheidslening of een energiebespaarlening. 


ZONNEPANELEN KOPEN BIJ HOMAN SOLAR? 

Wilt u zonnepanelen kopen bij Homan Solar? Dat kan. Wij bieden namelijk twee pakketten aan, het High Power pakket en het Premium Power pakket. Bij het High Power Pakket ontvang u tien full black zonnepanelen van 380 WP. De kosten van dit pakket bedraagt € 4.399. Kiest u voor het Premium Power Pakket, dan ontvangt u 10 full black zonnepanelen van 345 WP. De kosten hiervan € 4.099. Wilt u meer weten over deze pakketten? Hier vindt u meer informatie. 


BURENKORTING BIJ AANSCHAF ZONNEPANELEN

Willen uw buren en u samen zonnepanelen aanschaffen? Kiest u allen voor de zonnepanelen van Homan Solar, dan ontvangt u korting! U krijgt € 100 korting op de aanschaf van de installatie per huis. Er zit geen limiet aan het aantal deelnemende huizen. Een voorwaarde is wel dat de huizen naar elkaar moeten liggen.


ZONNEPANELEN VOOR DE ZAAK?

Zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand plaatsen en benieuwd wat u dit gaan opleveren aan kWh en energiebesparing? Neem dan contact op met Homan Solar! We leggen u graag uit waarvoor u de zonne-energie kunt gebruiken en welke mogelijkheden er allemaal zijn.


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

Bij het plaatsen van zonnepanelen draagt u niet alleen bij aan een beter milieu. U profiteert op deze manier namelijk ook van duurzame energie! Het mooiste is dat deze energiebron zichzelf terug verdient. Wat u hiervoor moet doen? Neem contact op met het team van Homan Solar. Wij zijn dé installateur van zonnepanelen in regio Mijdrecht, Amstelland, Aalsmeer en omstreken. Wij zorgen voor een snelle offerte en, na akkoord, voor een snelle montage!


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl