Zonnepanelen Nieuwveen - Homan Solar - voor al uw zonnepanelen

Zonnepanelen Nieuwveen

Professionele zonnepanelen

Homan

Solar

Zonnepanelen Nieuwveen 

Woont u in Nieuwveen en wilt u uw woning voorzien van zonnepanelen? Homan Solar doet dat graag voor u! Als u kiest voor zonnepanelen draagt u bij aan een beter milieu en een beter klimaat! Ook voor uw eigen portemonnee levert het wat op. Wanneer de zon begint te schijnen wordt er door de zonnepanelen eigen energie opgewekt. Op deze manier bespaart u op uw energierekeningen en verdient u de zonnepanelen binnen enkele jaren terug. 

Uiteraard is het aankopen van zonnepanelen een grote stap, u koopt natuurlijk niet dagelijks zonnepanelen. Het terug verdienen hiervan kost dus tijd. Hieronder zullen wij u uitleggen wat het kan opleveren wanneer u kiest voor zonnepanelen.  


De opbrengsten 

Wilt u weten wat het aanschaffen van zonnepanelen oplevert ? Wij kunnen dit voor u berekenen. Homan Solar kan zowel de kosten van de panelen als de verwachte opbrengst in kWh per jaar berekenen. Bij het aanschaffen van de zonnepanelen kunt u kiezen uit verschillende panelen. Kiest u voor hoogwaardige panelen, dan zorgt elk straaltje zon voor direct besparing op uw energierekening. Het is lastig om te kijken wat de panelen opleveren op lange termijn. Bekijk het als volgt: de winst van zonnepanelen die gericht zijn op het zuiden is te vergelijken met een rente van 4,0 procent op uw spaarrekening. Zijn de zonnepanelen gericht op het oosten of westen, dan is dit ongeveer 3,1 procent.

Waar moet u op letten? 

Het is belangrijk dat u van te voren een aantal zaken goed bekijkt. De volgende punten zijn belangrijk bij het aanschaffen van zonnepanelen: 

Geschiktheid van het dak: Is het dak geschikt voor zonnepanelen? 

Heeft u een rieten dak, of staat u woning in een omgeving met veel bomen? Zonnepanelen zijn dan niet geschikt. Uw zonnepanelen zullen namelijk niet genoeg zonlicht opvangen. 

Energiebehoefte: Hoeveel zonnepanelen heeft uw dak nodig? Het is belangrijk om in kaart te brengen wat uw energiebehoeftes zijn. Dit kunt u doen door te bepalen wat uw stroomverbruik is. Gemiddeld kunt u zo 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden opwekken met 10 zonnepanelen.

Locatie: Bij de aanschaf van zonnepanelen wilt u natuurlijk een zo hoog mogelijk rendement behalen. Het is daarom belangrijk dat de zonnepanelen de beste ligging hebben. wanneer één paneel minder zon vangt door schaduw, zal de rest een stuk minder opleveren. Bepaal daarom van te voren de locatie voordat u daadwerkelijk voor zonnepanelen kiest. 

Subsidiemogelijkheden: Kijk allereerst even wat uw gemeente te bieden heeft. Sommige gemeenten bieden een subsidieregeling aan voor zonnepanelen. In Nederland kunt u bijvoorbeeld de btw over uw investering terugvragen. 


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

Alle zonnepanelen van Homan Solar worden professioneel en snel geplaatst. We hebben vele tevreden klanten in de regio Nieuwveen geholpen. Verder zijn we ook actief in Utrecht, Amsterdam, Diemen en omstreken. Met de zonnepanelen draagt u bij aan een beter milieu en profiteert u mee van een duurzame energie. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. 

Contact opnemen

Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl