Zonnepanelen voor uw woning in Mijdrecht - Homan Solar

Zonnepanelen Mijdrecht

professioneel en vakkundig geplaatst

Homan

Solar

Zonnepanelen Mijdrecht

Kies voor de zonnepanelen van Homan Solar! Wij plaatsen zonnepanelen in de omgeving Mijdrecht en komen graag bij u langs! Naast dat u bijdraagt aan een beter klimaat en milieu, pakt het ook nog eens voordeliger voor uw portemonnee uit. Uw panelen zullen energie opwekken op het moment dat de zon begint te schijnen. Op deze manier bespaart u op uw energierekening en verdient u de zonnepanelen in enkele jaren terug. 

Het kopen van zonnepanelen is een grote investering. Ben u benieuwd wat uw terugverdientijd is? Wij leggen dit graag hieronder voor u uit. 


De opbrengsten 

Binnen Homan Solar kunnen we voor u berekenen wat het aanschaffen van de zonnepanelen u kunnen opleveren. We berekenen zowel de kosten van de panelen als de te verwachten opbrengst in kWh per jaar. Er is ook een verschil in de soort zonnepanelen waar u voor kiest. Er zijn bijvoorbeeld hoogwaardige panelen die ervoor zorgen dat elk straaltje iets oplevert. Het is wel lastig om op de lange termijn te bepalen wat de zonnepanelen opleveren. De winst van de zonnepanelen die gericht zijn op het zuiden kunt u vergelijken met een rente van 4,0 procent op uw spaarrekening. Met panelen gericht op het oosten of westen, is dit ongeveer 3,1 procent. 

Waar moet u op letten? 

Hieronder hebben wij een aantal zaken opgesomd die belangrijk zijn om op te letten wanneer u zonnepanelen aanschaft. 

 • Geschiktheid van het dak: Wanneer uw dak veel schaduw heeft door bijvoorbeeld bomen, dan zijn zonnepanelen niet gunstig voor u. Hetzelfde geldt voor als u een rieten dak heeft. 
 • Energiebehoefte: Wilt u weten hoeveel zonnepanelen uw dak nodig heeft? Dan moet u uw energiebehoefte in kaart brengen. Bepaal dan wat uw stroomverbruik is. U kunt gemiddeld zo 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden opwekken met ongeveer 10 zonnepanelen. 
 • Locatie: Om een zo hoog mogelijk rendement te behalen, moeten de zonnepanelen de beste ligging hebben. Het kan namelijk zo zijn dat wanneer één paneel minder zon vangt, de rest minder zal opleveren. Daarom is het essentieel om de locatie te bepalen voordat u zonnepanelen laat plaatsen. 
 • Subsidiemogelijkheden: Er zijn gemeenten die een subsidieregeling hebben voor zonnepanelen. Bekijk daarom wat uw gemeente te beiden heeft. Weet wel dat in Nederland er geen landelijke aankoopsubsidie is. U heeft wel de mogelijkheid om de btw terug te vragen over uw investering. 

ZONNEPANELEN KOPEN BIJ HOMAN SOLAR? 

Bij Homan Solar kunt u kiezen uit twee pakketten. Het Premium Power pakket en het High Power pakket. Het Premium Power pakket omvat 10 full black zonnepanelen van 345 WP. Dit pakket kost €4.099,-. En het High Power pakket bestaat uit 10 full black zonnepanelen van 380 WP. Dit pakket bedraagt  €4.399,-.Meer informatie over deze pakketten leest u hier.


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

De zonnepanelen van Homan Solar worden vakkundig voor u geplaatst. Wij hebben vele mensen blij gemaakt in de regio Mijdrecht, maar daarnaast zijn wij ook actief rondom Aalsmeer, Amstelland en Amstelveen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 


Vraag een offerte aan

Uw huis of bedrijf voorzien van zonnepanelen? Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan. Vul uw gegevens hieronder in. Dan nemen wij snel contact met u op! 

 


  Homan Solar BV

  Handelsweg 6
  3641 RC Mijdrecht

  T +31(0) 297 28 21 21
  E. solar@homan.nl