Zonnepanelen Leiden - Homan Solar - voor al uw zonnepanelen

Zonnepanelen Leiden

Professionele zonnepanelen

Homan

Solar

Zonnepanelen Leiden

Woont u in Leiden en wilt u uw woning voorzien van zonnepanelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wist u dat het aanleggen van zonnepanelen niet alleen beter is voor het klimaat en milieu, ook is het beter voor uw eigen portemonnee. U gebruikt namelijk uw eigen opgewekte energie. Zo kunt u besparen op uw energiekosten en verdient u de zonnepanelen binnen enkele jaren weer terug.  Het aanschaffen van zonnepanelen doet u niet zomaar. Het overgaan op zonnepanelen is een grote investering, waarvan het terug verdienen tijd kost. Wij leggen graag uit wat het voor u oplevert als u kiest voor zonnepanelen.


De opbrengsten 

Bij Homan Solar berekenen we graag wat het aanschaffen van zonnepanelen u oplevert. Zo berekenen we de kosten voor de panelen als de verwachte opbrengst in kWh per jaar. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen. Wanneer u kiest voor hoogwaardige zonnepanelen zorgt elk straaltje zon gelijk voor besparing op uw energiekosten. Het kan lastig zijn om te bepalen wat zonnepanelen op lang termijn opleveren. U kunt het als volgt bekijken: de winst van zonnepanelen die gericht zijn op het zuiden is te vergelijken met een rente van 4,0 procent op uw spaarrekening. Staan uw zonnepanelen gericht op het oosten of westen, dan is dit ongeveer 3,1 procent.  

Waar moet u op letten? 

Wilt u zonnepanelen aanschaffen dan is het belangrijk om van te voren naar een aantal dingen te kijken. Wij leggen hieronder uit waarop u moet letten.

  • Geschiktheid van het dak: Is het dak geschikt voor zonnepanelen? Stel u woont in een omgeving met veel schaduw door veel bomen, dan zijn zonnepanelen niet geschikt voor u. Ook als u een rieten dak heeft zijn zonnepanelen niet mogelijk.
  • Energiebehoefte: Hoeveel zonnepanelen heeft uw dak nodig? Hiervoor moet u uw energiebehoefte in kaart brengen. U moet kijken wat uw stroomverbruik is. U kunt gemiddeld zo 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden opwekken met 10 zonnepanelen.
  • Locatie: Uiteraard wilt u een zo hoog mogelijk rendement behalen bij de aanschaf van zonnepanelen. Dit kunt u behalen door uw zonnepanelen de juiste positie te geven. Wanneer één paneel minder zon vangt door schaduw, zal de rest wat minder opleveren. Daarom is het erg belangrijk om de locatie te bepalen voordat u werkelijk voor zonnepanelen kiest.
  • Subsidiemogelijkheden:  Enkele gemeenten bieden een subsidieregeling voor zonnepanelen. Kijk van te voren wat uw gemeenten te bieden heeft. In Nederland is er geen landelijk aankoopsubsidie. U kunt wel de btw terugvragen over uw investering.


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

De zonnepanelen van Homan Solar worden professioneel en snel geplaatst. Naast dat wij vele mensen hebben blij gemaakt in de regio Leiden zijn wij ook actief in de regio Aalsmeer, Mijdrecht, Amstelland en omstreken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.


Contact opnemen

Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl