Wilt u zonnepanelen laten plaatsen? - Homan Solar

zonnepanelen laten plaatsen

Vraag om een vrijblijvende offerte op maat

Homan

Solar

Zonnepanelen laten plaatsen? Op deze manier werkt het:

Wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen? Dan zit u bij Homan Solar aan het goede adres! Om te berekenen wat uw terugverdientijd zal zijn, hebben wij een aantal gegevens nodig van u, zoals het energieverbruik per jaar. Op deze manier kunnen we dat keurig berekenen.  Indien nodig maken we een afspraak met u om langs te komen op locatie en zo de situatie ter plekke op te nemen. Vervolgens maken wij een passende offerte die wij met u zullen bespreken, zodat u weet wat u kan verwachten. Zodra u akkoord gaat met de offerte, zal onze planner contact met u opnemen om een datum en tijd uit te kiezen voor de plaatsing. Wij komen dan op de afgesproken tijd de zonnepanelen plaatsen en zorgen we voor een vakkundige afwerking in de meterkast. Na plaatsing leveren we de gehele installatie werkend op en leggen we duidelijk aan u uit hoe alles werkt. Zodra de panelen geplaatst zijn, begint het opwekken van de zonne-energie. U kunt dan uw rendement bijhouden in de bijbehorende app. Wilt u meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen of een gedetailleerd stappenplan? Bekijk deze dan hier.


Aantal zonnepanelen en de terugverdientijd

Bij Homan Solar beschikken we over een software die kan bepalen hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen. Daarna wordt er berekend om de terugverdientijd vast te stellen. Wanneer wij vragen hebben dan nemen wij contact met u op of komen we graag langs ter plekke om de situatie te bekijken of zaken af te stemmen. 


Vrijblijvende offerte

Zodra wij alle informatie hebben verzameld, zorgen we voor een vrijblijvende en passende offerte. Wanneer u akkoord gaat, bevestigen we de opdracht en plannen we de installatie van de zonnepanelen in. Mocht u nog vragen hebben, dan nemen wij gerust alles met u door. 


Handige app voor uw zonne-energie

In een handige app kunt u het rendement van uw zonnepanelen bijhouden. Dit kan zodra alles geïnstalleerd is. Hierin kunt u onder andere terug vinden, hoeveel kWh, ofwel zonne-energie u heeft opgewekt. Daarnaast kunt u ook zien hoeveel u bespaard heeft! De zon kan nu echt komen!

HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

De zonnepanelen van Homan Solar worden snel en professioneel voor u geplaatst. Wij hebben vele mensen blij gemaakt in de regio Amsterdam, maar daarnaast zijn wij ook actief rondom, bijvoorbeeld Utrecht, Amstelland en Amstelveen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 


Vraag een offerte aan

 Vul hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.


  Zonnepanelen voor de zaak?

  Wilt u weten hoeveel zonnepanelen op het dak van uw bedrijf geplaatst kunnen worden? Wat u dit oplevert aan kWh en aan energiebesparing? En waarvoor u de zonne-energie in het bedrijf kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan de mogelijkheden en maken graag een vrijblijvende offerte voor de zonnepanelen voor uw zaak.

  Neem contact met ons op voor zakelijke zonnepanelen Meer over zakelijke zonnepanelen OF BEL +31(0) 297 28 21 21
  Homan Solar BV

  Handelsweg 6
  3641 RC Mijdrecht

  T +31(0) 297 28 21 21
  E. solar@homan.nl