Zonnepanelen laten installeren door - Homan Solar

Zonnepanelen laten installeren

Professionele zonnepanelen

Homan

Solar

Zonnepanelen laten installeren

Wilt u graag zonnepanelen laten installeren? Kies voor de panelen van Homan Solar! Wij installeren zonnepanelen in de omgeving Mijdrecht en komen graag bij u langs! Wanneer u kiest voor zonnepanelen, draagt u niet alleen bij aan een beter klimaat en milieu, maar is het ook nog eens voordeliger voor uw portemonnee. De zonnepanelen zullen energie opwekken op het moment dat de zon begint te schijnen. Zo bespaart u op uw energierekening en verdient u binnen enkele jaren uw investering terug. 

Het kopen van zonnepanelen is een grote investering. Ben u benieuwd wat uw terugverdientijd is? Wij leggen dit graag hieronder voor u uit. 


HOMAN SOLAR, De installateur voor uw zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen op uw dak heeft profiteert u van duurzame energie. Deze energiebron verdient zichzelf na een tijd gewoon terug. Wat u moet doen? Contact opnemen met Homan Solar, de installateur van zonnepanelen in de regio Mijdrecht en omstreken. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt en na akkoord een razendsnelle installatie. 

Hoe werkt het installeren van zonnepanelen? 

Wanneer u zonnepanelen wilt installeren dan helpt Homan Solar u graag! Wij zullen u een aantal vragen stellen, zoals het energieverbruik per jaar. Wij proberen dan een nauwkeurige berekening te maken van wat uw terugverdientijd zal zijn. Indien nodig zullen we een afspraak met u maken om langs te komen en de situatie ter plekke op te nemen. Vervolgens zorgen we ervoor dat we een passende offerte voor u maken. Zodra u akkoord bent met de offerte, neemt onze planner contact met u op om een datum en tijd af te spreken om de zonnepanelen te installeren. Wij zorgen ervoor dat de zonnepanelen geplaatst worden en er een vakkundig afwerking plaatsvindt van de installatie in de meterkast. Het opwekken van de zonne-energie begint zodra de panelen geplaatst zijn. U kan uw rendement vanaf dat moment bijhouden in de bijbehorende app. Wilt u meer informatie of een gedetailleerd stappenplan? Klik dan hier.


Vrijblijvende offerte 

Homan Solar kan vakkundig zonnepanelen laten installeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij graag alles met u door. Als u akkoord gaat, bevestigen we de opdracht en plannen we de installatie van de zonnepanelen in. Wij hebben vele mensen blij gemaakt in de regio Mijdrecht, maar daarnaast zijn wij ook actief rondom Aalsmeer, Amstelland en Amstelveen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl