Zonnepanelen kopen - Homan Solar: voor al uw zonnepanelen

Zonnepanelen kopen

Serieuze besparing op je energiekosten

Homan

Solar

Zonnepanelen kopen

Het kopen van zonnepanelen is niet iets wat u simpelweg doet: het is een hele investering. Met zonnepanelen bent u duurzaam bezig en zorgt u ervoor dat uw energierekening aanzienlijk lager wordt, doordat u eigen zonne-energie opwekt. Voor de aankoop van de panelen is het belangrijk dat u weet waar u op moet letten. Op deze pagina leggen we alles uit wat u moet weten wanneer u zonnepalen gaat kopen.


Waar moet u op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  • Geschiktheid van het dak: Uiteraard moet u eerst onderzoeken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Wanneer er op een dak veel schaduw valt door bijvoorbeeld bomen, is het dak ongeschikt. Een dak dat ook ongeschikt is voor zonnepanelen is een rieten dak.
  • Energiebehoefte: Wanneer u weet of uw dak geschikt is, moet u bekijken hoeveel zonnepanelen er op uw dak nodig zijn. De eerste stap is daarom de energiebehoefte in kaart brengen. Dit kunt u doen door te bepalen wat uw stroomverbruik is. Gemiddeld genomen kunt u ongeveer 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden opwekken met 10 zonnepanelen.
  • Locatie: U wilt natuurlijk een zo hoog mogelijk rendement wanneer u zonnepanelen aanschaft. Het is daarom belangrijk dat de zonnepanelen de beste ligging hebben. Wanneer er slechts één paneel minder zon vangt door schaduw, zal de rest wat minder opleveren. Het is daarom essentieel om de locatie en ligging te bepalen voordat u overgaat op aankoop.
  • Subsidiemogelijkheden: Sommige gemeenten hebben een subsidieregeling voor zonnepanelen. Ga na of uw gemeente deze regeling ook heeft. Er is geen landelijke aankoopsubsidie in Nederland. Wel kunt u de btw terugvragen over uw investering. Aangezien dit een percentage betreft van 21%, kan dit u al snel honderden euro’s besparen. Een duurzaamheidslening of een energiebespaarlening zijn voorbeelden van een aantal gunstige leningen die te verkrijgen zijn op gemeenteniveau. Laat u informeren bij uw gemeente welke mogelijkheden er zijn voor het aanschaffen van zonnepanelen.


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

U profiteert van duurzame energie en draagt bij aan een beter milieu wanneer u zonnepanelen op uw dak laat plaatsen. Deze energiebron verdient zichzelf bovendien gewoon terug. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is contact opnemen met ons. Homan Solar is dé installateur van zonnepanelen in de regio Aalsmeer, Mijdrecht, Amstelland en omstreken. Wij voorzien u van een snelle offerte en, na toestemming, voor een snelle montage.


Contact opnemen

Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl