Zonnepanelen kopen: wat is de prijs? - Homan Solar

Zonnepanelen kopen prijs

Vraag om een vrijblijvende offerte op maat

Homan

Solar

Zonnepanelen kopen: wat is de prijs?

Het kopen van zonnepanelen is een hele investering en daarom niet iets wat u zomaar doet. Doordat u eigen zonne-energie opwekt zal uw energierekening een stuk lager worden. Daarnaast bent u ook duurzaam bezig. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van de zonnepanelen en de installatie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft. De belangrijkste vraag is wat het u op gaat leveren. Wij van Homan Solar berekenen dat voor u! Wij berekenen niet alleen wat de zonnepanelen gaan kosten, maar ook de te verwachten opbrengst in kWh per jaar. Daarmee berekenen we ook gelijk de terugverdientijd.


Waar moet u op letten bij het kopen van zonnepanelen ?

  • Geschiktheid van uw dak: Voordat u overgaat tot aankoop is het belangrijk om te weten of uw dak wel geschikt is voor zonnepanelen. Als u een dakkapel heeft die veel ruimte inneemt, is het dak ongeschikt. Een rieten dak is ook ongeschikt voor zonnepanelen.
  • Energiebehoefte: Wanneer u er zeker van bent dat uw dak geschikt is, moet u bepalen hoeveel zonnepanelen uw dak nodig heeft. Hiervoor bekijkt u eerst wat de energiebehoefte is door te onderzoeken wat uw stroomverbruik is. U kunt gemiddeld 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden opwekken met tien zonnepanelen.
  • Locatie: We begrijpen dat u een zo hoog mogelijk rendement wilt bij het aanschaffen van zonnepanelen. Daarvoor is de ligging van de panelen van belang. Zelfs wanneer er op slechts één zonnepaneel minder zon wordt gevangen, levert het geheel minder op. Voordat u tot verkoop overgaat is het daarom essentieel om de ligging en locatie vast te stellen.
  • Subsidiemogelijkheden: U kunt u bij uw gemeente laten informeren over een eventuele subsidieregeling voor zonnepanelen. In Nederland bestaat er geen landelijke aankoopsubsidie. Wel kunt u de btw over uw investering terugvragen. Dit scheelt u al snel honderden euro’s, aangezien dit 21% is van uw aankoopbedrag. Verder bestaan er wel een aantal gunstige leningen op gemeenteniveau, zoals een duurzaamheidslening of een energiebespaarlening. Bekijk welke mogelijkheden er zijn voor de aankoop van zonnepanelen bij uw gemeente.


ZONNEPANELEN KOPEN BIJ HOMAN SOLAR? 

Homan Solar biedt u twee verschillende pakketten aan. Dit zijn het High Power pakket en het Premium Power pakket. Wanneer u kiest voor het High Power pakket ontvangt u tien full black zonnepanelen van 380 WP. Dit pakket kost €4.399,-. Het Premium Power pakket bestaat uit 10 full black zonnepanelen van 345 WP. De kosten van dit pakket bedragen €4.099,-. Wilt u meer informatie over deze pakketten? Klik dan hier.


BURENKORTING BIJ AANSCHAF ZONNEPANELEN

Wilt u samen met uw buren zonnepanelen aanschaffen? Wanneer u allemaal kiest voor Homan Solar krijgt u korting! Per huis ontvangt u €100 korting op de aanschaf van de installatie. Aan het aantal deelnemende huizen zit geen limiet. Echter moeten de huizen wel naast elkaar liggen.


ZONNEPANELEN VOOR DE ZAAK?

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op het dak van uw bedrijf geplaatst kunnen worden? Wat dit oplevert aan kWh en energiebesparing? En ben u benieuwd waarvoor u de zonne-energie in het bedrijf kunt gebruiken? Neem dan contact op met Homan Solar! We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en voorzien u van een vrijblijvende offerte.


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

Wanneer u zonnepanelen op uw dak laat plaatsen, draagt u niet alleen bij aan een beter milieu. U profiteert immers ook van duurzame energie! Deze energiebron verdient zichzelf namelijk terug. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is contact op te nemen met ons team. Homan Solar is dé installateur van zonnepanelen in de regio Mijdrecht, Amstelland, Aalsmeer en omstreken. Wij zorgen voor een snelle offerte en, na akkoord, voor een snelle montage!


Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl