Zonnepanelen in Hillegom installeren doet u met Homan Solar!

Zonnepanelen in Hillegom

professioneel en vakkundig geplaatst

Homan

Solar

Zonnepanelen in Hillegom

over homan solar

Wilt u besparen op de energiekosten door gebruik te maken van zonne energie? Dat kan met de zonnepanelen van Homan Solar. Met zonne energie bespaart u op de kosten van de energierekening. Daarnaast draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu! Wilt u gebruik maken van zonne energie en bent u woonachtig in Hillegom? Neem dan snel eens contact op met een adviseur van Homan Solar. Zonnepanelen in Hillegom zijn namelijk gemakkelijk te krijgen bij Homan Solar.


Zonnepanelen installeren in Hillegom

Wanneer u zonnepanelen in Hillegom laat installeren, wilt u natuurlijk dat dit op de beste manier gedaan wordt. Het aanschaffen van zonnepanelen kent veel voordelen. Met zonnepanelen bespaart u serieus op de energiekosten en door zonnepanelen wordt uw huis ook nog eens meer geld waard. Erg interessant voor de portemonnee! Homan Solar installeert nu zonnepanelen in Hillegom. Wilt u zo snel mogelijk zonnepanelen laten installeren in Hillegom? Kies dan voor Homan Solar!

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

De meeste mensen kiezen voor zonnepanelen om te besparen op de energiekosten. De opbrengst van zonnepanelen is hoog. Door energie op te wekken met zonne energie, hoeft u minder elektriciteit of gas af te nemen bij energiebedrijven. Energiebedrijven hoeven daardoor ook minder energie op te wekken. Fossiele brandstoffen raken daardoor minder snel op en zorgen ook voor minder vervuiling van de lucht. Daarom is het gebruikmaken van zonnepanelen erg goed voor het milieu.

De terugverdientijd van zonnepanelen is kort. Gas, water en licht wordt meestal nog afgenomen bij energiebedrijven. Energiebedrijven hebben erg veel invloed op de prijzen van de fossiele brandstoffen. Als u zonnepanelen heeft, bent u niet meer afhankelijk van die fossiele brandstoffen, en bespaart u dus op deze kosten. 

Op het moment dat u zonnepanelen in Hillegom laat installeren, wordt uw huis ook meer waard. Op het moment dat u zonnepanelen aanschaft, krijgt u een hoger energielabel. Dit heeft invloed op de waarde van uw huis. 

Alle voordelen van zonnepanelen op een rijtje

 • Besparen op de energiekosten
 • Niet meer afhankelijk van energiebedrijven
 • Korte terugverdientijd
 • Uw huis wordt meer waard

Hoe werkt een zonnepaneel?

Zonlicht wordt met een zonnepaneel omgezet in zonne-energie. Wanneer er licht op de zonnepanelen valt, wordt dit meteen omgezet in stroom. Deze stroom wordt ‘’gelijkstroom’’ genoemd. Deze zogeheten ‘’gelijkstroom’’ wordt omgezet in wisselstroom. Wisselstroom is de stroom die u krijgt vanuit uw stopcontacten. Dit kunt u gebruiken voor al uw mobiele apparaten in huis en bijvoorbeeld uw koelkast of tv. Het kan zo zijn dat uw zonnepanelen meer stroom opwekken dan dat u daadwerkelijk nodig hebt.


Maximaliseer uw zonnepanelen!

Het is logisch dat zonnepanelen meer opbrengen wanneer de zon volop schijnt. Op het moment dat het bewolkt is, wekken zonnepanelen ook energie op, alleen veel minder dan als de zon wel schijnt. In de lente en zomer heeft u veel meer zon en haalt u dus meer uit uw zonnepanelen. Gemiddeld schijnt de zon meer in deze maanden en het is langer licht. Meerdere factoren kunnen ervoor zorgen dat de zonnepanelen niet gemaximaliseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de afstand tussen de geplaatste zonnepanelen, of schaduwen van verschillende objecten. Bij Homan Solar zorgen wij ervoor dat uw zonnepanelen op de juiste manier worden geïnstalleerd, zodat u alles uit uw zonnepanelen kunt halen. Homan Solar regelt uw zonnepanelen in Hillegom.


Zonnepanelen installeren bij de beste zonnepanelen installateur: Homan Solar

U wilt natuurlijk dat uw zonnepanelen op de beste manier worden geïnstalleerd. Homan Solar heeft een team van specialisten die voor u het werk doen. De medewerkers hebben door jarenlang te werken met zonnepanelen enorm veel kennis gekregen over dit vakgebied. Bij Homan Solar vinden wij het erg belangrijk dat de klant vertrouwen heeft in ons werk. Met de juiste materialen en onze kennis van het vak, zorgen wij voor een goede samenstelling van de panelen. Homan Solar werkt samen met leveranciers die staan voor goede kwaliteit. Ook hebben de producten een lange levensduur. Gaat uw voorkeur naar andere producten dan die van onze leveranciers? Dan is dat natuurlijk gewoon bespreekbaar en gaan we samen zoeken naar een oplossing. 

Wilt u nou graag zonnepanelen laten installeren en woont u in Hillegom? Schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen. Homan Solar helpt u graag met de installatie van uw zonnepanelen. Contact opnemen per mail naar solar@homan.nl of bel +31(0) 297 28 21 21.


  Homan Solar BV

  Handelsweg 6
  3641 RC Mijdrecht

  T +31(0) 297 28 21 21
  E. solar@homan.nl