Wilt u zonnepanelen laten installeren? Neem een kijkje op onze site!

Zonnepanelen HIlversum

Professioneel en vakkundig geplaatst door Homan Solar!

Homan

Solar

Zonnepanelen Hilversum 

Zonnepanelen zijn een goede investering, het is daarom ook van belang om naast de kosten ook te kijken naar het rendement. De kosten van de zonnepanelen hangen af van de hoeveelheid zonnepanelen die u wilt laten plaatsen. Naast de kosten van de  zonnepanelen, zitten er ook kosten aan het installeren van de zonnepanelen verbonden.

Hoe werken zonnepanelen nou precies? 

De zonnepanelen die op het dak worden geplaatst bestaan uit zonnecellen. Deze zonnecellen zetten lichtenergie om in een bruikbare energie. Wanneer er licht op het zonnepaneel valt ontstaat er gelijkstroom. Deze stroom wordt omgezet in wisselstroom. Wisselstroom is de stroom waar je gebruik van kunt maken. Deze stroom kan dus gebruikt worden voor het opladen van uw apparaten, maar ook voor het kijken van televisie. Wanneer je meer stroom opwekt dan verbruikt wordt deze stroom opgeslagen op de thuisaccu. Als de thuisaccu ook vol is wordt het stroom teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. 

De hoofdredenen om over te stappen op zonnepanelen

Met zonnepanelen bespaart u op de energiekosten. Dit is vaak de hoofdreden dat veel mensen voor zonnepanelen kiezen. Wanneer uw energie wordt opgewekt door zonne-energie, wordt er veel minder gas afgenomen van bedrijven die zelf energie opwekken. Omdat u met zonnepanelen uw eigen energie opwekt, hoeven energiebedrijven dit niet meer te doen. Uiteindelijk raken hierdoor fossiele brandstoffen veel minder snel op en zorgt dat voor minder vervuiling van de lucht. Ook zijn zonnepanelen dus beter voor het milieu en dragen bij aan een betere wereld. 

Zonnepanelen zijn zoals u hierboven heeft gelezen dus zowel beter voor de portemonnee als voor het milieu. Toch moet er eerst aardig geïnvesteerd worden. Maar binnen hoelang heeft u deze kosten dan precies terugverdient? De terugverdientijd van de aanschaf van zonnepanelen is over het algemeen best kort. Gemiddeld duurt het 6 tot 7 jaar voordat de zonnepanelen in zijn geheel zijn terugverdiend. Dit hangt heel erg van de kwaliteit en de ligging van de zonnepanelen. Veel energiebedrijven hebben behoorlijk wat invloed op de prijzen van de fossiele brandstof. Maar zodra u beschikt over zonnepanelen hoeft u natuurlijk geen fossiele brandstof meer af te nemen bij leveranciers die fossiele brandstof leveren. 

Bij Homan Solar kunt u ook (tijdelijk) gebruik maken van een burenkorting op de zonnepanelen. Wanneer u samen met uw buren zonnepanelen afneemt bij Homan Solar ontvangt u per woning €100,- korting op de aanschaf van de installatie. De enige voorwaarde is dat de huizen naast elkaar moeten staan. De hoeveelheid woningen naast elkaar is onbeperkt. Homan Solar biedt twee verschillende pakketten aan. Ze hebben een high power en een premium power pakket. Voor meer informatie over de verschillende pakketten die Homan Solar u aanbiedt kunt u hier klikken voor meer informatie! 

Onderhoud zonnepanelen

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat zonnepanelen weinig onderhoud nodig hebben. Het is alleen wel verstandig om uw zonnepanelen eens in een bepaalde tijd te laten controleren. Op deze manier kunnen uw zonnepanelen een hoger rendement behalen. 

De onderhoudskosten van zonnepanelen zijn erg laag. Zonnepanelen hebben namelijk amper onderhoud nodig. De zonnepanelen worden onderhouden door ze te inspecteren en te reinigen. Om je zonnepanelen te onderhouden kun je het best een specialist benaderen. Bij Homan Solar staat er een groot team van specialisten voor u klaar! 

Zonnepanelen in Hilversum installeren

In Hilversum wordt duurzaamheid een steeds belangrijker begrip. Inwoners van Hilversum met zonnepanelen zorgen ervoor dat er jaarlijks ongeveer 1380 kilo minder CO2 wordt uitgestoten. Ook besparen de inwoners van Hilversum gemiddeld zo’n €745 per jaar op hun energierekening. 

Wanneer de zonnepanelen op een goede manier worden geïnstalleerd haalt u het meeste rendement uit de zonnepanelen. Zonnepanelen plaatsen kent enorm veel voordelen. De energiekosten dalen allereerst enorm. Daarnaast stijgt ook de waarde van uw huis. Bij Homan Solar kunt u terecht om zonnepanelen te laten plaatsen in Hilversum. Overweegt u om zonnepanelen te laten installeren? Wacht dan niet langer en kies voor Homan Solar! 

Verduurzaam uw huis met een zonneboiler

Er zijn veel meer verschillende opties om uw huis te verduurzamen. Zo kunt u uw woning bijvoorbeeld nog meer verduurzamen door een zonneboiler. Een zonneboiler zorgt voor warm water door zonne-energie. Met een zonneboiler bespaart u enorm veel kosten op het verwarmen van water. Ook is een zonneboiler veel beter voor het milieu. Voor meer informatie over een zonneboiler, klik hier

Wilt u graag zonnepanelen in Hilversum laten installeren? Uw zonnepanelen in Hilversum worden geïnstalleerd door Homan Solar. Zij helpen u graag met het plaatsen van de zonnepanelen. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31(0) 297 28 21 21, mailen naar solar@homan.nl of neem een kijkje op de website via de link https://homansolar.nl.


    Homan Solar BV

    Handelsweg 6
    3641 RC Mijdrecht

    T +31(0) 297 28 21 21
    E. solar@homan.nl