Zonnepanelen Diemen - Homan Solar - voor al uw zonnepanelen

Zonnepanelen Diemen

Professionele zonnepanelen

Homan

Solar

Zonnepanelen Diemen

Woont u in Diemen en bent u van plan om uw woning te voorzien van zonnepanelen? Bij Homan Solar zit u aan het juiste adres! Wanneer u kiest voor zonnepanelen draagt u bij aan een beter milieu en een beter klimaat, ook is het voordeliger voor uw eigen portemonnee. Er wordt namelijk energie gebruikt die opgewekt worden door uw panelen op het moment dat de zon begint te schijnen. U kunt op deze manier besparen op uw energierekening en u verdient de zonnepanelen binnen enkele jaren terug.

Het aankopen van zonnepanelen is een grote investering, u koopt uiteraard niet dagelijks zonnepanelen. Het kost dus tijd om deze terug te verdienen. Wij zullen hieronder uitleggen wat het u oplevert wanneer u kiest voor zonnepanelen. 


De opbrengsten 

Wilt u weten wat het aanschaffen van zonnepanelen oplevert ? Homan Solar kan dat voor u berekenen. Zowel de kosten van de panelen als de verwachten opbrengst in kWh per jaar. Tijdens het aanschaffen van zonnepanelen kunt u kiezen uit diverse panelen. Als u voor hoogwaardige panelen kiest, dan zorgt elk straaltje zon voor direct een besparing op uw energiekosten. Op de lange termijn is het lastig om te bepalen wat de panelen opleveren. Bekijk het als volgt: de winst van zonnepanelen die gericht zijn op het zuiden is te vergelijken met een rente van 4,0 procent op uw spaarrekening. Zijn de zonnepanelen gericht op het oosten of westen, dan is dit ongeveer 3,1 procent.

Waar moet u op letten? 

Bekijk een aantal zaken van tevoren goed voordat u zonnepanelen gaat aanschaffen. Het is verstandig om te letten op de volgende punten:

  • Geschiktheid van het dak: Is het dak geschikt voor zonnepanelen? Wanneer u een rieten dak heeft zijn zonnepanelen niet geschikt. Wanneer u in een omgeving woont met veel bomen en schaduw dan zijn zonnepanelen ook niet aan te raden.
  • Energiebehoefte: Hoeveel zonnepanelen heeft uw dak nodig? Om dit te weten moet u uw energiebehoefte in kaart brengen. U kunt dit doen door te bepalen wat uw stroomverbruik is. Gemiddeld kunt u zo 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden opwekken met 10 zonnepanelen.
  • Locatie: Bij de aanschaf van zonnepanelen wilt u natuurlijk een zo hoog mogelijk rendement behalen. Om een zo hoog mogelijk rendement te behalen is he de bedoeling dat de zonnepanelen de beste ligging hebben. Zodra één paneel minder zon vangt vangt door schaduw, zal de rest minder opleveren. Het is daarom erg belangrijk om de locatie te bepalen voordat u daadwerkelijk voor zonnepanelen kiest.
  • Subsidiemogelijkheden: Sommige gemeenten bieden een subsidieregeling voor zonnepanelen. Kijk daarom eerst wat uw gemeente te bieden heeft. U kunt in Nederland bijvoorbeeld de btw terugvragen over uw investering. 


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

De zonnepanelen van Homan Solar worden professioneel en vakkundig geplaatst. Wij hebben vele mensen blij gemaakt in de regio Diemen. Verder zijn wij ook actief in Utrecht, Uithoorn, Amsterdam en omstreken. Met de zonnepanelen draagt u bij aan een beter milieu en profiteert u mee van een duurzame energie. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

 

Contact opnemen

Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl