Zonnepanelen Amsterdam - Homan Solar: voor al uw zonnepanelen

Zonnepanelen Amsterdam

Professionele zonnepanelen

Homan

Solar

Zonnepanelen Amsterdam

Wilt u uw woning in Amsterdam voorzien van zonnepanelen? Dan bent u bij Homan Solar aan het juiste adres! Als u kiest voor zonnepanelen draagt u niet alleen bij aan een beter milieu en een beter klimaat, maar het pakt ook voordeliger uit voor uw eigen portemonnee! U gebruikt energie die de panelen zullen opwekken wanneer de zon begint de schijnen. Zo kunt u besparen op uw energierekening en verdient u de zonnepanelen binnen enkele jaren weer terug.

Het aanschaffen van zonnepanelen is niet iets wat u zomaar doet. Dit is namelijk een grote investering. Vanzelfsprekend kost het ook tijd om deze investering terug te verdienen. Wij leggen u graag uit wat het voor u oplevert als u kiest voor zonnepanelen. 


De opbrengsten 

Homan Solar berekent graag voor u wat het aanschaffen van zonnepanelen u oplevert. We berekenen zowel de kosten voor de panelen als de verwachten opbrengst in kWh per jaar. Er is keuze uit diverse zonnepanelen en hier zitten natuurlijk ook verschillen in. Als u kiest voor hoogwaardige zonnepanelen zorgt elk straaltje zon direct voor besparing op uw energierekening. Het kan lastig zijn om te bepalen wat de zonnepanelen opleveren op lange termijn. U kunt het als volgt bekijken: wanneer uw zonnepanelen op het zuiden gericht zijn, is de winst van deze panelen te vergelijken met een rente van 4,0 procent op uw spaarrekening. Zijn de zonnepanelen op het oosten of westen gericht? Dan is dit te vergelijken met ongeveer 3,1 procent. 

Waar moet u op letten? 

Het is belangrijk dat u naar een aantal zaken kijkt voordat u zonnepanelen aanschaft. Wij leggen u hieronder uit waar u op moet letten.

 • Geschiktheid van het dak: Vanzelfsprekend is het handig om eerst uit te zoeken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Wanneer u veel schaduw heeft op uw dak, door bijvoorbeeld bomen, dan zijn zonnepanelen niet gunstig voor u. Ook een rieten dak is ongeschikt voor zonnepanelen. 
 • Energiebehoefte: Is uw dak geschikt? Dan is de volgende stap om te kijken hoeveel zonnepanelen uw dak nodig heeft. Hiervoor moet u uw energiebehoefte in kaart brengen. Dit kunt u doen door te bepalen wat uw stroomverbruik is. U kunt met 10 zonnepanelen gemiddeld zo’n 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden opwekken.
 • Locatie: Wanneer u zonnepanelen aanschaft, wilt u uiteraard een zo hoog mogelijk rendement behalen. De ligging van de zonnepanelen is hierbij erg belangrijk. Wanneer een paneel door schaduw minder zon vangt, zal het geheel minder opleveren. Daarom is het vooraf bepalen van de locatie zeer essentieel.
 • Subsidiemogelijkheden: Er zijn gemeentes die een subsidieregeling voor zonnepanelen bieden. U kunt navragen bij uw gemeente of zij dit ook bieden. Nederland kent geen landelijke aankoopsubsidie. Echter kunt u wel de btw over uw investering terugvragen.

CO2-WINST 

Met zonnepanelen bespaart u niet alleen een hoop C02-uitstoot. Ook levert het geld op. Met grijs stroom van het net wordt er 475 gram CO2 uitgestoten per kWh. Wanneer u 10 zonnepanelen heeft, dan voorkomt u alleen al 1.400 kg CO2 per jaar! 


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

De zonnepanelen van Homan Solar worden snel en professioneel geplaatst. Op deze manier draagt u bij aan een beter milieu en profiteert u van duurzame energie. In de regio Amsterdam hebben wij al vele mensen blij mogen maken. Ook zijn wij actief in Mijdrecht, Aalsmeer, Amstelland en omgeving. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 


Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan wanneer u uw huis of bedrijf wilt voorzien van zonnepanelen. Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen snel contact met u op. 

 


  Homan Solar BV

  Handelsweg 6
  3641 RC Mijdrecht

  T +31(0) 297 28 21 21
  E. solar@homan.nl