Zonnepanelen Amstelveen - Homan Solar: voor al uw zonnepanelen

Zonnepanelen Amstelveen

Professionele zonnepanelen

Homan

Solar

Zonnepanelen Amstelveen

Wilt u in Amstelveen uw woning voorzien van zonnepanelen? Dan zit u bij Homan Solar goed! Wanneer u kiest voor zonnepanelen, draagt u niet alleen bij aan een beter klimaat en beter milieu, maar pakt het ook voordeliger uit voor uw portemonnee. U gebruikt energie die uw panelen zullen opwekken op het moment dat de zon begint te schijnen. Zo kunt u besparen op uw energierekening en verdient u de zonnepanelen in enkele jaren weer terug. 

U koopt niet dagelijks zonnepanelen en het is een grote investering. Het kost ook tijd om deze terug te verdienen. Wij leggen u uit wat het voor u oplevert als u kiest voor zonnepanelen. 


De opbrengsten 

Wij kunnen voor u berekenen wat het aanschaffen van zonnepanelen oplevert. Zowel de kosten van de panelen als de te verwachten opbrengst in kWh per jaar. Er is een verschil in wat voor zonnepanelen u kiest. Kiest u bijvoorbeeld voor hoogwaardige panelen, dan zorgt elk straaltje zon direct voor een besparing op uw energierekening. Op de lange termijn kan het lastig zijn om te bepalen wat de zonnepanelen opleveren. U kunt het als volgt zien: de winst van zonnepanelen die gericht zijn op het zuiden is te vergelijken met een rente van 4,0 procent op uw spaarrekening. Zijn de zonnepanelen gericht op het oosten of westen, dan is dit ongeveer 3,1 procent. 

Waar moet u op letten? 

Wanneer u zonnepanelen wilt aanschaffen is het belangrijk om van te voren naar een aantal zaken te kijken. Hieronder leggen wij u graag uit waar u op moet letten. 

  • Geschiktheid van het dak: Is het dak geschikt voor zonnepanelen? Stel dat u veel schaduw heeft door bijvoorbeeld bomen op uw dak, dan zijn zonnepanelen niet gunstig voor u. Ook wanneer u een rieten dak heeft zijn zonnepanelen niet geschikt. 
  • Energiebehoefte: Hoeveel zonnepanelen heeft uw dak nodig? Hiervoor moet u uw energiebehoefte in kaart brengen. U kunt dit doen door te bepalen wat uw stroomverbruik is. Gemiddeld kunt u zo 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden opwekken met 10 zonnepanelen.
  • Locatie: U wilt natuurlijk een zo hoog mogelijk rendement behalen bij de aanschaf van zonnepanelen. De zonnepanelen moeten dan de beste ligging hebben. Zodra één paneel minder zon vangt door schaduw, zal de rest wat minder opleveren. Het is daarom essentieel om de locatie te bepalen voordat u daadwerkelijk voor zonnepanelen kiest. 
  • Subsidiemogelijkheden: Sommige gemeenten bieden een subsidieregeling voor zonnepanelen. U kunt daarom kijken wat uw gemeente te bieden heeft. In Nederland is er geen landelijke aankoopsubsidie. Wel kunt u de btw terugvragen over uw investering. 


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

De zonnepanelen van Homan Solar worden professioneel en snel geplaatst. U profiteert op deze manier van een duurzame energie en draagt bij aan een beter milieu. Naast dat wij vele mensen blij hebben gemaakt in de regio Amstelveen, zijn wij ook actief in de regio Aalsmeer, Mijdrecht, Amstelland en omstreken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 


Contact opnemen

Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl