Zonnepanelen laten installeren? Dat doet u met Homan Solar!

Zonnepanelen Amstelveen

professioneel en vakkundig geplaatst door Homan Solar!

Homan

Solar

Op een duurzame wijze grondstoffen of elektriciteit produceren is door de jaren heen een grote trend geworden. Tegenwoordig wordt er ook steeds meer gebruik gemaakt van zonne energie en zonnepanelen. Zonne energie is een bepaalde energie van de zon. De zon kan energie geven door de warmte en het licht dat de zon uitstraalt. Wilt u nou ook op een duurzame wijze elektriciteit produceren en woont u in Amstelveen? Dan kunt u terecht bij Homan Solar. Homan Solar installeert graag uw zonnepanelen in Amstelveen!


Zonnepanelen in Amstelveen installeren

Als u zonnepanelen gaat installeren, dan heeft u het liefste dat dit op de best mogelijke wijze wordt gedaan. Wanneer de zonnepanelen op een goede manier worden geïnstalleerd, haalt u ook het meeste rendement uit de zonnepanelen. Zonnepanelen plaatsen kent enorm veel voordelen. De energiekosten dalen allereerst aanzienlijk. Daarnaast stijgt de waarde van uw huis ook. Bij Homan Solar kunt u terecht om zonnepanelen te laten installeren in Amstelveen. Wilt u dus zonnepanelen in Amstelveen laten installeren? Wacht dan niet te lang en kies voor Homan Solar!


De hoofdredenen om over te stappen op zonnepanelen

Met zonnepanelen bespaart u op de energiekosten. Dat is ook vaak de hoofdreden van veel mensen om voor zonnepanelen te kiezen. Wanneer uw energie wordt opgewekt door zonne energie, wordt er veel minder gas afgenomen van bedrijven die zelf energie opwekken. Omdat u met zonnepanelen uw eigen energie opwekt, hoeven energiebedrijven dit niet meer te doen. Uiteindelijk raken fossiele brandstoffen daardoor veel minder snel op. Ook zorgt dit voor vermindering van vervuiling van de lucht. Zonnepanelen zijn daarom ook erg goed voor het milieu en dragen bij aan een betere wereld. 

Zonnepanelen zijn dus goed voor het milieu en voor de portemonnee. Toch moet er eerst geïnvesteerd worden. Wat is dan de terugverdientijd van zonnepanelen? De terugverdientijd is over het algemeen kort. Gemiddeld duurt het zes zeven jaar voordat de zonnepanelen in zijn geheel zijn terugverdiend. Dit hangt af van de kwaliteit en ligging van de zonnepanelen. Veel energiebedrijven hebben behoorlijk wat invloed op de prijzen van fossiele brandstoffen. Wanneer u beschikt over zonnepanelen, hoeft u natuurlijk geen fossiele brandstoffen meer af te nemen bij leveranciers die fossiele brandstoffen leveren. 

Wanneer u uw zonnepanelen in Amstelveen laat installeren, stijgt de waarde van uw huis. Nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, stijgt het energielabel. Daardoor stijgt ook de woningwaarde.

De werking van een zonnepaneel

Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen. Zonnecellen zetten lichtenergie om in bruikbare energie. Op het moment dat er licht op de zonnecellen valt, ontstaat er gelijkstroom. Gelijkstroom wordt uiteindelijk omgezet in wisselstroom. Wisselstroom is de stroom die je uiteindelijk kan gaan gebruiken. Deze stroom kan dus gebruikt worden voor het opladen van uw apparaten of voor uw tv. Zonnepanelen kunnen meer stroom opwekken dan dat u wilt gebruiken. De stroom die overblijft wordt uiteindelijk opgeslagen in de thuisaccu. Deze stroom kunt u later uiteindelijk gaan gebruiken. Wanneer de thuisaccu vol is, wordt de stroom teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Er wordt ook stroom uit de thuisaccu gehaald wanneer de zonnepanelen geen stroom opwekken.

Onderhoud zonnepanelen 

Wist u dat zonnepanelen weinig onderhoud nodig hebben? Het is alleen wel verstandig om uw zonnepanelen eens in een bepaalde tijd te controleren. Zo kunnen uw zonnepanelen een hoger rendement behalen. 

Het gebruikmaken van zonnepanelen is erg goedkoop. Ook zijn de onderhoudskosten van zonnepanelen laag. Zonnepanelen hebben namelijk nauwelijks onderhoud nodig. Er zijn specialisten die uw zonnepanelen kunnen controleren en onderhouden. Bij Homan Solar staat er een groot team van specialisten voor u klaar! Zij kunnen uw zonnepanelen onderhouden door ze te inspecteren en te reinigen.

Wat kosten zonnepanelen?

Homan Solar biedt twee soorten pakketten aan. High power en Premium power. Wat het verschil tussen deze twee pakketten is wordt hier uitgelegd. Het ene zonnepanelen pakket is groter dan de ander. Hoe groter het oppervlak hoe meer zon er wordt opgenomen en hoe meer kWh u kunt terug verdienen. Dus ook zo meer op jaarbasis bespaard. 

High power: €4.399,- 

Premium power: €4.099,- 

 • 10 x 380 WP panelen full black
 • 10 x 345 WP panelen full black
 • Omvormer, montage, WiFi-connectie en aansluiting meterkast 3700 kwh te verwachten opbrengst per jaar
 • Omvormer, montage, WiFi-connectie en aansluiting meterkast 3300 kwh te verwachten opbrengst per jaar

€856,- besparing per jaar

 • €779,- besparing per jaar
 • Excl. 21% btw die teruggevraagd kan worden!
 • Excl. 21% btw die teruggevraagd kan worden!

De prijs is een schatting. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel zonnepanelen u daadwerkelijk nodig heeft. Maar wat het belangrijkste is, is wat uw zonnepanelen uiteindelijk opleveren. Besluit u samen met uw buren zonnepanelen aan te schaffen? Dan krijgt u een korting van €100,-. 

Bent u na het lezen van deze blog meer overtuigd om zonnepanelen te laten installeren? Bij Homan Solar helpen wij u graag verder. Bent u benieuwd naar wat wij u zouden kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en dan bespreken wij graag de mogelijkheden.

Wilt u graag zonnepanelen in Amstelveen laten installeren? Uw zonnepanelen in Amstelveen worden geïnstalleerd door Homan Solar. Zij helpen u graag met het plaatsen van de zonnepanelen. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31(0) 297 28 21 21, mailen naar solar@homan.nl of neem een kijkje op de website https://homansolar.nl/.


  Homan Solar BV

  Handelsweg 6
  3641 RC Mijdrecht

  T +31(0) 297 28 21 21
  E. solar@homan.nl