Zonnepanelen Amstelland - Homan Solar - professioneel en vakkundig

Zonnepanelen Amstelland

Geplaatst door professionals

Homan

Solar

Zonnepanelen Amstelland

Wilt u graag uw woning in Amstelland voorzien van zonnepanelen? Bij Homan Solar helpen wij u graag! Op het moment dat de zon begint te schijnen wordt er energie gebruikt die opgewekt wordt. U bespaart dan op uw energierekening en verdient u de zonnepanelen in al enkele jaren terug. U draagt niet alleen bij aan een beter klimaat en milieu, maar scheelt het ook nog eens voor uw portemonnee. 

Het aanschaffen van zonnepanelen is een hele investering en doet u niet dagelijks. Het kost dus wel even tijd om dit terug te verdienen. Hieronder zullen we de opbrengsten van de zonnepanelen voor u uitleggen en waar u op moet letten zodra u zonnepanelen aanschaft. 


De opbrengsten 

Wij kunnen berekenen wat het voor u oplevert wanneer u zonnepanelen aanschaft. Zowel de kosten van de panelen als de te verwachten opbrengst in kWh per jaar. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen. Kiest u voor hoogwaardige panelen, dan zorgt elk straaltje zon ervoor dat het direct effect heeft op uw energierekening. Om een beeld te krijgen wat de panelen op de lange termijn opleveren, kunt u dit als volgt zien: stel uw panelen zijn gericht op het zuiden dan kunt u dit vergelijken met een rente van 4,0 procent op uw spaarrekening. Is dit gericht op het oosten of westen, dan is dit 3,1 procent. 

Waar moet u op letten? 

Bekijk een aantal zaken goed van te voren voordat u zonnepanelen gaat aanschaffen. Het is handig om te letten op de volgende punten:

 • Geschiktheid van het dak: Zonnepanelen zijn niet geschikt wanneer uw dak voorzien is van schaduw door bijvoorbeeld bomen. Ook zijn panelen die gunstig wanneer u een rieten dak heeft. 
 • Energiebehoefte: Om te bepalen hoeveel zonnepanelen uw dak nodig heeft, moet u uw energiebehoefte in kaart brengen. Dit kunt u doen door te kijken wat uw stroomverbruik is. Zo een 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden kunt u opwekken met 10 zonnepanelen. 
 • Locatie: Om een zo hoog mogelijk rendement te behalen met uw zonnepanelen, is het de bedoeling dat de zonnepanelen de beste ligging hebben. Wanneer één paneel minder zon vangt door schaduw, zal de rest minder opleveren. Het is daarom van belang om de locatie te bepalen. 
 • Subsidiemogelijkheden: Bekijk wat uw gemeente te bieden heeft wat betreft een subsidieregeling. In Nederland heeft u de mogelijkheid om de btw terug te vragen over uw investering. 

ZONNEPANELEN KOPEN BIJ HOMAN SOLAR? 

Bij ons kunt u kiezen uit twee pakketten. U kunt kiezen uit het Premium Power pakket en het High Power pakket. Het Premium Power pakket bevat 10 full black zonnepanelen van 345 WP. Dit pakket kost €4.099,-. Het High Power pakket bestaat uit 10 full black zonnepanelen van 380 WP. Dit pakket kost €4.399,-. Lees hier meer over deze pakketten! 


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

Bij Homan Solar werken we professioneel en vakkundig om uw zonnepanelen te plaatsen. In de regio Amstelland hebben wij al vele mensen blij gemaakt met nieuwe panelen op hun dak. Verder zijn wij ook actief in Amstelveen, Mijdrecht en Aalsmeer. Wilt u meer informatie of wilt u ook nieuwe zonnepanelen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.


Vraag een offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen op uw bedrijf of huis? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.


  Homan Solar BV

  Handelsweg 6
  3641 RC Mijdrecht

  T +31(0) 297 28 21 21
  E. solar@homan.nl