Zonnepanelen Aalsmeer - Homan Solar - voor al uw zonnepanelen

Zonnepanelen Aalsmeer

Professionele zonnepanelen

Homan

Solar

Zonnepanelen Aalsmeer

Bent u van plan om uw woning in Aalsmeer te voorzien van zonnepanelen? Bij Homan Solar zit u aan het juiste adres! Niet alleen draagt u bij aan een beter klimaat en milieu wanneer u kiest voor zonnepanelen, maar het is ook nog eens voordeliger voor uw portemonnee. Er wordt energie gebruikt die opgewekt worden door uw panelen op het moment dat de zon begint te schijnen. Zo kunt u besparen op uw energierekening en verdient u de zonnepanelen in enkele jaren terug. 

Uiteraard koopt u niet dagelijks zonnepanelen en is het een grote investering. Het kost dus tijd om deze terug te verdienen. Wij zullen hieronder uitleggen wat het voor u oplevert wanneer u kiest voor zonnepanelen. 


De opbrengsten 

Wilt u weten wat het oplevert wanneer u zonnepanelen aanschaft? Dat kunnen wij voor u berekenen. Zowel de kosten van de panelen als de te verwachten opbrengst in kWh per jaar. Er is wel een verschil is de soorten zonnepanelen waar u voor kiest. Stel dat u voor hoogwaardige panelen kiest, dan zorgt elk straaltje zon voor direct een besparing op uw energierekening. Op de lange termijn is het lastig om te bepalen wat de panelen opleveren. Zie het als volgt: de winst van zonnepanelen die gericht zijn op het zuiden is te vergelijken met een rente van 4,0 procent op uw spaarrekening. Zijn de zonnepanelen gericht op het oosten of westen, dan is dit ongeveer 3,1 procent. 

Waar moet u op letten? 

Bekijk een aantal zaken goed van te voren voordat u zonnepanelen gaat aanschaffen. Het is handig om te letten op de volgende punten:

  • Geschiktheid van het dak: Is het dak geschikt voor zonnepanelen? Heeft u bijvoorbeeld een rieten dak, dan zijn zonnepanelen niet geschikt. Let ook op dat uw dak niet gedekt wordt door bomen en het alleen schaduw heeft, dan zijn zonnepanelen namelijk niet gunstig voor u. 
  • Energiebehoefte: Hoeveel zonnepanelen heeft uw dak nodig? Hiervoor moet u uw energiebehoefte in kaart brengen. U kunt dit doen door te bepalen wat uw stroomverbruik is. Gemiddeld kunt u zo 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden opwekken met 10 zonnepanelen.
  • Locatie: Bij de aanschaf van zonnepanelen wilt u natuurlijk een zo hoog mogelijk rendement behalen. Het is dan de bedoeling dat zonnepanelen de beste ligging moeten hebben. Zodra één paneel minder zon vangt door schaduw, zal de rest wat minder opleveren. Het is daarom essentieel om de locatie te bepalen voordat u daadwerkelijk voor zonnepanelen kiest. 
  • Subsidiemogelijkheden: Sommige gemeenten bieden een subsidieregeling voor zonnepanelen. Bekijk daarom wat uw gemeente te bieden heeft. U kunt in Nederland bijvoorbeeld de btw terugvragen over uw investering. 


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

De zonnepanelen van Homan Solar worden professioneel en snel geplaatst. Wij hebben vele mensen blij gemaakt in de regio Aalsmeer. Verder zijn wij ook actief in Mijdrecht, Amstelveen, Amstelland en omstreken. Met de zonnepanelen profiteert u van een duurzame energie en u draagt bij aan een beter milieu. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.


Contact opnemen

Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl