Wat kosten zonnepanelen? - Homan Solar: voor al uw zonnepanelen

Wat kosten zonnepanelen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Homan

Solar

Wat kosten zonnepanelen?

Het kopen van zonnepanelen is niet iets wat u zomaar doet. Het is een hele investering. Naast dat u duurzaam bezig bent, zal uw energierekening aanzienlijk lager worden. Dit komt doordat u eigen zonne-energie opwekt. Hoeveel de zonnepanelen en installatie gaan kosten, hangt af van verschillende factoren. Een voorbeeld hiervan is het aantal panelen dat u nodig heeft. Wat het u oplevert is echter de belangrijkste vraag. Bij Homan Solar berekenen we zowel hoeveel de zonnepanelen gaan kosten als de te verwachten opbrengst in kWh per jaar! Ook berekenen daarmee we de terugverdientijd.


Waar moet u op letten bij het kopen van zonnepanelen?

 • Geschiktheid van uw dak: Het is goed om te weten of uw dak wel geschikt is voordat u zonnepanelen gaat aanschaffen. Een dak is bijvoorbeeld ongeschikt wanneer een dakkapel veel ruimte inneemt. Een rieten dak is ook een voorbeeld van een dak dat ongeschikt is voor zonnepanelen.
 • Energiebehoefte: Wanneer u er zeker van bent dat uw dak geschikt is, moet u bepalen hoeveel zonnepanelen uw dak nodig heeft. Hiervoor kijkt u eerst wat de energiebehoefte is. Deze kunt u bepalen door te onderzoeken wat uw stroomverbruik is. Met 10 zonnepanelen kunt u gemiddeld 78% van de totale energiebehoefte van een huishouden opwekken.
 • Locatie: Uiteraard wilt u een zo hoog mogelijk rendement bij het aanschaffen van zonnepanelen. Daarvoor is de ligging van de zonnepanelen erg belangrijk. Wanneer er op slechts één paneel al minder zon wordt gevangen door schaduw, levert het geheel wat minder op. Daarom zijn de locatie en ligging essentieel om vast te stellen voordat u overgaat tot aankoop.
 • Subsidiemogelijkheden: Laat u bij uw gemeente informeren over een eventuele subsidieregeling voor zonnepanelen. Er is geen landelijke aankoopsubsidie in Nederland. Wel kunt u de btw over uw investering terugvragen. Dit is 21% van uw aankoopbedrag. Dat scheelt u al snel honderden euro’s. Er bestaan ook een aantal gunstige leningen op gemeenteniveau. Voorbeelden hiervan zijn een duurzaamheidslening of een energiebespaarlening. Ga na welke mogelijkheden er zijn voor het aanschaffen van zonnepanelen bij uw gemeente.


ZONNEPANELEN KOPEN BIJ HOMAN SOLAR? 

Homan Solar biedt twee soorten pakketten. U kunt kiezen uit het High Power pakket en het Premium Power pakket. Het High Power pakket bestaat uit 10 full black zonnepanelen van 380 WP. Dit pakket kost €4.399,-. Het Premium Power pakket bestaat uit 10 full black zonnepanelen van 345 WP en kost €4.099,-. Voor meer informatie over deze pakketten kunt u hier terecht.


BURENKORTING BIJ AANSCHAF ZONNEPANELEN

Overweegt u samen met uw buren om zonnepanelen aan te schaffen? Als u allebei, of allemaal, kiest voor Homan Solar bieden wij u een korting. Per huis ontvangt u €100 korting op de aanschaf van de installatie. Aan het aantal deelnemende huizen zit geen limiet. De huizen moeten echter wel naast elkaar gelegen zijn.


ZONNEPANELEN VOOR DE ZAAK?

Vraagt u zich af hoeveel zonnepanelen er op het dak van uw bedrijf geplaatst kunnen worden? En wat dit u oplevert aan energiebesparing en kWh? Of wilt meer informatie over waarvoor u de zonne-energie in het bedrijf kunt gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Daarnaast maken we een vrijblijvende offerte voor de zonnepanelen voor uw bedrijf.


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

Wanneer u zonnepanelen op uw dak laat plaatsen draagt u bij aan een beter milieu. Daarnaast profiteert u ook van duurzame energie. Deze energiebron verdient zichzelf tenslotte terug. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is contact opnemen met Homan Solar. Wij zijn dé installateur van zonnepanelen in de regio Amstelland, Mijdrecht, Aalsmeer en omstreken. Ons team zorgt voor een snelle offerte en voor een snelle plaatsing na akkoord.


Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen van zonnepanelen op uw huis of bedrijf. Vul hieronder uw gegevens in dan nemen we snel contact met u op. 

 


   

  Homan Solar BV

  Handelsweg 6
  3641 RC Mijdrecht

  T +31(0) 297 28 21 21
  E. solar@homan.nl