Voor het plaatsen van zonnepanelen gaat u natuurlijk naar Homan Solar

Plaatsen zonnepanelen

Vraag om een vrijblijvende offerte op maat

Homan

Solar

Zonnepanelen laten plaatsen? Zo werkt het:

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Neem dan contact op met Homan Solar! Wij zullen u vragen om een aantal gegevens, zoals het energieverbruik per jaar. Met deze gegevens kunnen wij een nauwkeurige berekening maken van wat uw terugverdientijd zal zijn. Indien nodig maken we een afspraak met u om langs te komen op locatie en zo de situatie ter plekke op te nemen. Vervolgens kunnen wij een passende offerte voor u maken, die wij met u zullen bespreken zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, neemt onze planner contact met u op om een datum en tijd voor plaatsing af te spreken. Op de afgesproken plaatsingsdatum komen wij de zonnepanelen plaatsen en zorgen we voor een vakkundige afwerking van de installatie in de meterkast. Na plaatsing leveren we de gehele installatie werkend op en leggen we duidelijk aan u uit hoe alles werkt. Het opwekken van de zonne-energie begint zodra de panelen geplaatst zijn. Uw rendement is vanaf dat moment bij te houden in bijbehorende app. Tot slot ontvangt u van ons de factuur. Wilt u meer informatie of een gedetailleerd stappenplan? Klik dan hier.


Aantal zonnepanelen en de terugverdientijd?

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Wij beschikken over software die dat kan bepalen. Daarna gaan we aan de slag met de nodige berekeningen om onder andere de terugverdientijd te kunnen vaststellen. Zijn er verder nog vragen? Dan nemen we contact met u op of we komen langs op locatie om de situatie ter plekke te bekijken en zaken af te stemmen.


Vrijblijvende offerte

Wanneer wij alle informatie hebben verzameld, maken we een vrijblijvende en passende offerte. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan nemen wij graag alles met u door. Als u akkoord gaat, bevestigen we de opdracht en plannen we de installatie van de zonnepanelen in.


Handige app voor uw zonne-energie

Zodra de zonnepanelen op uw dak liggen en de installatie is voltooid, kunt u in een handige app het rendement van uw zonnepanelen bijhouden. Hierin kunt u terugvinden hoeveel kWh, ofwel zonne-energie, u heeft opgewekt. Daarbij kunt u ook eenvoudig zien hoeveel u heeft bespaard! Laat de zon maar komen!


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen voor de zaak?

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen op het dak van uw bedrijf geplaatst kunnen worden? Wat u dit oplevert aan kWh en aan energiebesparing? En waarvoor u de zonne-energie in het bedrijf kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan de mogelijkheden en maken graag een vrijblijvende offerte voor de zonnepanelen voor uw zaak.

Neem contact met ons op voor zakelijke zonnepanelen Meer over zakelijke zonnepanelen OF BEL +31(0) 297 28 21 21
Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl