Huis verduurzamen - Homan Solar - zonnepanelen

Huis verduurzamen

Met behulp van Homan Solar

Homan

Solar

Duurzaam wonen met zonnepanelen

Je huis verduurzamen, hoe werkt dat eigenlijk? Eigenlijk is het erg simpel. U kiest ervoor om niet meer te verbruiken dan waar u behoefte aan heeft. Daarnaast kiest u waar dat kan voor duurzame materialen en gaat u zuinig om met bronnen, zoals aardolie en aardgas. Met slechts kleine aanpassingen kunt u al een grote bijdrage leveren aan een beter milieu én bespaart u tegelijkertijd op uw energierekening. 

Zonnepanelen laten plaatsen

Eén van deze aanpassingen is het laten plaatsen van zonnepanelen. In eerste instantie lijkt zo een grote aanschaf een dure investering, maar hoe meer panelen u aanschaft hoe voordeliger de prijs wordt. De prijs zou eventueel een drempel kunnen vormen om voor zonnepanelen te kiezen, maar op zowel financieel vlak voor uw huis als voor het milieu levert het vele voordelen op. 


Financiële voordelen van zonnepanelen

Jaarlijks valt er behoorlijk wat te besparen op uw energierekening. U kunt bijvoorbeeld met 10 panelen al tot € 600 besparen. Wanneer u meer stroom opwekt dan u verbruikt, dan kunt u dit  doneren aan het net tegen een vergoeding. Deze vergoeding verschilt per energieleverancier. Ondanks dat het een flinke investering is, kunt u door de besparing uw zonnepanelen al binnen 10 jaar terugverdienen. 

kosten zonnepanelen


Voordelen voor uw woning

Het plaatsen van zonnepanelen is naast het financiële voordeel ook gunstig voor uw woning. De panelen zorgen er namelijk voor dat de waarde van uw huis hoger wordt, omdat uw energielabel verbeterd wordt. Wanneer u uw huis gaat verkopen moet u dit energielabel aantonen. 

De zonnepanelen zorgen dus voor een hogere waarde van uw huis. Daarnaast, dalen ook nog eens de energiekosten per maand, omdat u groene stroom opwerkt en verzorgt u energietoevoer gedeeltelijk of helemaal zelf. 


Beter voor het milieu

De zonne-energie zegt u om in stroom, hierdoor maakt u geen of minder gebruik van fossiele brandstoffen. Uw huishouden kan op deze manier draaien op groene stroom wat geheel duurzaam is. Bovendien verlaagt u de CO2-uitstoot met de zonnepanelen. Dit komt doordat u niet meer werkt met de verbranding van de fossiele stoffen. 


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

Wilt u ook uw huis verduurzamen? Wacht dan niet te lang. Wij hebben twee pakketten beschikbaar waar u uit kunt kiezen, namelijk: het High Power pakket en het Premium Power pakket. Lees hier meer over de aangeboden pakketen van Homan Solar. Wij zijn dé installateur van zonnepanelen in regio Mijdrecht, Amstelland, Aalsmeer en omstreken. Voor een snelle offerte en snelle montage zit u bij ons goed! 


Vraag hieronder een offerte aan of bel ons op +31(0) 297 28 21 21 of mail naar solar@homan.nl. 

    Homan Solar BV

    Handelsweg 6
    3641 RC Mijdrecht

    T +31(0) 297 28 21 21
    E. solar@homan.nl