Duurzaam wonen met zonnepanelen - Homan Solar

Duurzaam wonen

Vraag om een vrijblijvende offerte op maat

Homan

Solar

Duurzaam wonen met zonnepanelen

Duurzaam wonen, hoe werkt dat eigenlijk? Het is heel simpel: u kiest ervoor om niet meer te verbruiken dan waar u behoefte aan heeft. Bovendien kiest u waar dat kan voor duurzame materialen en gaat u zuinig om met eindige bronnen als aardolie en aardgas. Met slechts kleine aanpassingen kunt u al een grote bijdrage leveren aan een beter milieu én bespaart u tegelijkertijd op uw energierekening. 

Zonnepanelen laten plaatsen

Eén van deze aanpassingen is het laten plaatsen van zonnepanelen. De aanschaf van zonnepanelen lijkt in eerste instantie een dure investering. Echter, hoe meer panelen u aanschaft hoe voordeliger de totaalprijs wordt. Hoewel de prijs een drempel kan vormen om voor zonnepanelen te kiezen, levert de aanschaf ervan een groot aantal voordelen op, zowel op financieel vlak, voor uw huis en voor het milieu. 


Financiële voordelen van zonnepanelen

Kiest u voor zonnepanelen, dan kun u jaarlijks behoorlijk besparen op uw energierekening. Zo kunt u met 10 panelen al tot € 600 besparen. Wanneer u meer stroom opwekt dan u verbruikt, dan kunt u dit overschat doneren aan het net tegen een vergoeding. Deze vergoeding verschilt per energieleverancier. Hoewel het een flinke investering is, verdient u door de besparing op uw energierekening uw panelen al binnen 10 jaar terug. 


Voordelen voor uw woning

Naast de financiële voordelen, is het plaatsen van zonnepanelen ook gunstig voor uw woning. Zo zorgen panelen dat de waarde van uw huis hoger wordt. Uw energielabel wordt namelijk verbeterd. Dit energielabel moet u aantonen wanneer u uw huis gaat verkopen. 

Zonnepanelen zorgen voor een hogere waarde van je huis. Dit houdt in dat je energielabel verbeterd wordt. Dit energielabel moet je aantonen, wanneer je bijvoorbeeld je huis gaat verkopen. Daarnaast dalen de energiekosten per maand voor je woning, want je wekt groene stroom op en verzorgt je energietoevoer gedeeltelijk of helemaal zelf.


Beter voor het milieu

Doordat u zonne-energie omzet in stroom, maakt u geen of minder gebruik van fossiele brandstoffen. Zo kunt u uw huishouden draaien op groene stroom, wat geheel duurzaam is. Bovendien verlaagt u de CO2-uitstoot met het gebruik van zonnepanelen, omdat u niet meer werkt met de verbranding van fossiele brandstoffen. 


HOMAN SOLAR, DE INSTALLATEUR VOOR UW ZONNEPANELEN

Wilt u ook duurzaam wonen? Dat is mogelijk. Wij hebben twee pakketten beschikbaar, namelijk het High Power pakket en het Premium Power pakket. Meer informatie over onze pakketten vindt u hier. Homan Solar is dé installateur van zonnepanelen in regio Mijdrecht, Amstelland, Aalsmeer en omstreken. Wij zorgen voor een snelle offerte en, na akkoord, voor een snelle montage!


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Homan Solar BV

Handelsweg 6
3641 RC Mijdrecht

T +31(0) 297 28 21 21
E. solar@homan.nl